Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem Allegro Pay 15.04.24 oraz dokonałem zakupu na min. 30 zł przy użyciu tej metody płatności (tak jak było w warunkach promocji), do tej pory nie otrzymałem kuponu na 100 zł.
Kupon rabatowy zostanie przypisany do konta Użytkownika najpóźniej następnego dnia od dnia dokonania czynności, o których mowa w ust. 4 powyżej. https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-badz-smart-z-allegro-pay-BvdGvMgVBfG
Link jest do regulaminu promocji z innego okresu z tego co widzę. Promocja, z której skorzystałem obowiązywała do 15.04.2024.
@marceloak2 Proszę Cię o sprawdzenie i informację czy nie widzisz kuponu tutaj.
W zakładce twoje kupony nie widzę żadnego kuponu.
Mam dokładnie ten sam problem, co OP. Allegro Pay nabyłem nawet wcześniej, 15.04 dokonałem zakupu za więcej niż 30 zł, a na moim koncie nie ma żadnego kuponu - mimo, że minęły nawet trzy dni robocze od transakcji, a kupiony produkt już do mnie dotarł.
@Client:45205120 Dziękuję za zgłoszenie, skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
Mam nadzieję, że również się czegoś dowiem w mojej sprawie.
@marceloak2 mieliśmy problemy techniczne z automatycznym przydzieleniem kuponów, więc przepraszam Cię za tę sytuację. Sprawdź proszę jeszcze raz zakładkę kupony, powinieneś tam już mieć swój.
Kupon już jest, dziękuję za pomoc.
U mnie również. Dziękuję za pomoc! 🙂