anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wyboru paczkomatów

Al_ElektroDomin
#9 Pomysłodawca#

Witam, czy ktoś 'załapał się na nowe testy wyrzucenia paczkomatów z dostaw'? 

Kilkanaście różnych rzeczy z allegro, w każdej w informacjach jest dostawa na jutro, przechodzę do kasy, najszybciej na pojutrze, w każdej brak możliwości wyboru paczkomatu, brak kuriera inpost, to już jest chore. 

Kolega sprawdzał na swoim koncie, normalnie ma inpost na jutro, ja na swoim koncie nie mam, patrzyłem na 3 laptopach i telefonie, wszędzie to samo.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Al_ElektroDomin jest wybór, tylko musisz kliknąć zmień i wybrać, allegro ostatnio utrudnia i wciska na siłę swoje dostawy 😞 w apce musisz dać zmień, na mapie filtr i zaznaczyć InPost wtedy Ci się pojawi 😞

Chyba że już wprowadzili tak jak z Kurierem że nie da się wybrać punktu i sami wybierają, ale to już będzie przegięcie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Al_ElektroDomin
#9 Pomysłodawca#

Nie mogę, przeszukałem wzdłuż i wszerz. Wszystkie oferty które dzis mialem kupić miały dostawę na jutro, przy wyborze dostawy wszystko było na pojutrze, bo inpostu brak, a czasami tylko byl kurier inpost za 12,49. Chyba nie tak to powinno wyglądać. Żadnej oferty nie moge kupić z paczkomatem, żadnej. Wszystko co potrzebowałam na jutro kupilem na er.... lub w hurtowniach.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Al_ElektroDomin tyle że na to nie patrz, to jest przewidywana dostawa, jak byś kupił InPost i dziś by sprzedawca nadał, jutro być miał dostawę, a to że przy innych Orlen czy One box masz dostawa na jutro, nie znaczy że dojdzie 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Al_ElektroDomin
#9 Pomysłodawca#

Wiem, ze to przewidywana dostawa, kupuje u sprzedaje na allegro. Mam kilku sprzedawców którzy wiem, ze jak zamowie do danej godziny to bedzie na jutro ale nie moge wybrać u nich dostawy inpost pomimo ze maja w ofercie

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Al_ElektroDomin a daj link do oferty ? 

Fakt że ja wszystko co kurierem zamawiam na Er.. bo tam przynajmniej mogę se wybrać 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Al_ElektroDomin
#9 Pomysłodawca#

A to ciekawe miejsca. Dostawy na paczkomat wróciły do moich opcji. Za duzo hałasu zrobilem 😍😍 Nawet z inpostem o tym dyskutowałem, kilka zgloszen do allegro, rozmowa za sprzedającymi (oni też pewnie robili o to dym) i tak o to, w tej chwili jak sprawdziłem paczkomat w magiczny sposób sie pojawił

oznacz moderatorów

moonlighting
#8 Zapaleniec#

Ja dzisiaj kupowałem i u sprzedającego, który ma dostawy InPost (bo kupowałem u niego wcześniej) tej metody dostawy nie było za to owe allegro we "delivery" za dwa dni.

Nie jest to uczciwe takie ukrywanie metod dostawy.  

oznacz moderatorów