anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieaktualne informacje o zwrotach Smart ORLEN Paczka

-Sainkho-
#14 Krzewiciel#

Chciałabym zwrócić uwagę, że na stronie Metody dostawy i zwrotu przesyłek w ramach Allegro Smart! podane są nieaktualne informacje o metodach bezpłatnego zwrotu dla Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka i (jak podejrzewam) dla Allegro Automat ORLEN Paczka. Darmowych zwrotów nie nadaje się w placówkach Poczty Polskiej, tylko w punktach i automatach ORLEN Paczka.

Dowiedziałam się o tym dopiero po zgłoszeniu zwrotu. Nie wiem, od jak dawna to obowiązuje. Dla mnie ma to duże znaczenie, bo z pocztą mi nie po drodze, a Orlen mam dostępny całą dobę.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

-Sainkho-
#14 Krzewiciel#

Dla tych, co nie robili jeszcze takich zwrotów, dodam, że na paczce wystarczy podać kod zwrotu, jak w przypadku paczkomatów InPost. Brak konieczności drukowania etykiety to kolejny plus w porównaniu ze zwrotami przez PP.

Dajcie znać użytkownikom.

oznacz moderatorów

-Sainkho-
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@-Sainkho- bardzo Ci dziękuję za sygnał. Zajmiemy się tym i poprawimy te informacje w tym artykule. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-Sainkho-
#14 Krzewiciel#

@_HolaOla_ To nie wszystko. Proszę jeszcze uzupełnić sposoby bezpłatnych zwrotów dla Allegro DHL (włącznie z kurierem). Nadal można je nadać przez PP, ale także przez automaty i punkty DHL.

I w tym wypadku również wystarczy kod zwrotu. Dodatkowo jest kod QR. 

oznacz moderatorów