Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawcza uznał zwrot i przekazał pieniądze do allegro 17.08.24. A allegro przesłało mi wiadomość że
przekaże środki do 24.08 , a do tej pory tj.12.09 nic nie wpłynęło .
| |||
|
@Client:22240723 Jaka była metoda płatności?
Napisz przez formularz kontaktowy, poproś o przesłanie potwierdzenia zwrotu środków i z tym potwierdzeniem udaj się do swojego banku aby wyjaśnić sprawę.
A jak płaciłeś, środki wracają tam skąd wyszły!.
Płaciłem kartą . Zawsze nie było problemu , środki wracały?
@Client:22240723 Zerknij do tego artykułu pomocy.
"Karta debetowa
Zwrócone pieniądze trafią na Twoje konto bankowe. W przypadku większości banków informację o zwrocie zobaczysz na wyciągu lub w historii konta obok daty zakupu zwróconego produktu. Gdy zamówienie zostało opłacone:
kartą Mastercard – pieniądze dostaniesz najpóźniej w ciągu 3 dni roboczych
kartą VISA – pieniądze dostaniesz najpóźniej w ciągu 7 dni roboczych.
Karta kredytowa
Zwrócone pieniądze trafią na Twoją kartę. W przypadku:
karty Mastercard – dostaniesz je najpóźniej w ciągu 3 dni roboczych
karty VISA – dostaniesz je najpóźniej w ciągu 7 dni roboczych.
W większości banków informację o zwrocie zobaczysz na wyciągu lub w historii transakcji obok daty zakupu zwróconego produktu. W niektórych przypadkach informacji tej nie zobaczysz jednak od razu po zwrocie. Może być ona widoczna dopiero po zakończeniu okresu rozliczeniowego."
Tak jak napisałem wyżej - napisz przez formularz kontaktowy, poproś o potwierdzenie i skontaktuj się ze swoim bankiem.
Zawsze tak było jak napisałeś , ale w tym przypadku minęły już ponad 3 tygodnie i zwrotu
od Allegro nie ma ???
@Client:22240723 Dlatego napisz przez formularz kontaktowy, poproś o potwierdzenie i skontaktuj się ze swoim bankiem 😉
OK. Dzięki problem rozwiązany .