Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co to za pytanie ? ja rozumiem, że allegro świadczy usługi pośrednicze u kurierów ale wątpię 😮
@Malgorzata_20077 proszę doprecyzuj co masz na myśli?
@Malgorzata_20077 pewnie chodzi Ci wymianę naboju SodaStream ?
Nie wyślesz przez allegro, chodź jak by pokombinować można by skorzystać ze zwrotu o ile załapie się to na smarta 🙂
Wymianę robią też różne punkty jak Epaka koszt wymiany 25-30 zł 🙂
@Malgorzata_20077 Trzeba trochę na odwrót: najpierw trzeba kupić, a potem zgłosić zwrot i odesłać puste butle. Jeżeli smart to zwrot będzie darmowy a sprzedający powinien zwrócić kaucję.
Oczywiście najpierw to uzgodnij ze sprzedającym żeby nie było zdziwienia.
@Malgorzata_20077 z akumulatorem do auta jest podobnie
@gdvorek jakie rozwiązania zaleca allegro w tym temacie - przecież darmowy zwrot temu nie służy?
@RED zaleca się skonsultowanie możliwości zwrotu bezpośrednio ze sprzedawcą przed dokonaniem zakupu w przypadku takich produktów.
Sprzedawcy mogą posiadać własne procedury dotyczące zwrotów tego typu produktów, uwzględniające zarówno aspekty prawne, jak i logistyczne.
zachęta kontaktu przed zakupem jest niedozwolona na allegro - nie mogę napisać np: mam 30 letnie doświadczenie zadzwoń przed zakupem to pomogę z ofertą - mówi o tym wasz dziwny regulamin
gdzie i jak to ma napisać sprzedawca w sposób wyraźny, by to widział kupujący?
@RED twoja propozycji wiadomości, rzeczywiście narusza nasz regulamin i odbiega od tematu sprawy. Klient może zadać pytanie poprzez [zadaj pytanie] w ofercie z prośba o wyjaśnienie jak w przypadku takiego produktu wygląda zwrot.