Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To już jest skandal. I to poważny. Okazuje się że Allegro ma nową metodę. Bez powodu blokuje konto i żąda przesłania dokumentu tożsamości. Oczywiście ponieważ nikt rozsądny nie przesyła tak wrażliwych dokumentów przez internet, jest to świetny sposób jak allegro może jednocześnie pobierać pieniądze za smart i nie realizować tej uslugi. Nie mogę ani kupować ze smart ani dostać zwrotu pieniędzy za smart.
Wiem, że nie jest. Nawet moderatorzy potrafią ode mnie "usłyszeć" jak np podadzą tylko deklarowany czas dostawy bez gwarantowanego. A przesyłka już opóźniona. Przecież wiadomo, że jakiś odsetek w toku dyskusji skończy z blokadą. Ludzie tu odpowiadają za swoje rodziny i pracowników, mają mieszkania na kredyt itp. A dla Allegro to tylko loginy i statystyki...
Ps właśnie dostałam informację od portalu o opóźnionej przesyłce. Fajnie, bo zamówiłam wczoraj i deklaracja 24h...
Allegro samo sobie krzywdę robi - renoma to dla takiej firmy bardzo ważna sprawa, jeżeli o nią nie dbają, to na własne życzenie będą postrzegani jako Przedsiębiorca od którego należy się trzymać z daleka. Dla klienta zakupy na allegro to powinno być ułatwenie a oni robią wszystko żeby zakupy u nich kojarzyły się z udręką i tak będą postrzegani. Konkurencja tylko na tym skorzysta
Problem w tym, że stosują krótkotrwałą strategię finansową. I póki co mają z tego coraz większe zyski to będą się tego trzymać. Tam nikt nie myli o stabilności na lata...
Diamentowy pesel? Co to?
Forumowy żart. Był tu taki Pan z "problemami" i całkiem solidnego posta zrobił. Jak go nie przeczytasz to nie zrozumiesz.
@Client:129625902 niestety już się nie dowiesz, bo wszystkie posty właściciela diamentowego PESELu zostały usunięte😔
Allegro pobiera ode mnie pieniądze za usługę i odmawia jej świadczenia, kontakt zero- piszę w tej sprawie maile na które nie odpowiadają
I jeszcze kłamią. Na maile nie odpowiadają. Pieniędzy zwrócić nie chcą. A ja mam już tego dość. Straciłam masę czasu i nerwów. Nie polecam Allegro