Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy majac smart i tworząc allegro family i udostepniajac rodzinie smart osoby te również mogą korzystać samodzielnie ze smart czy muszą prosić organizatora o zakup ?
W informacjach o allegro family jest napisane, że wszyscy członkowie zachowują pełną prywatność i nie widzą wzajemnie swoich zakupów. Ale można poprosić o zakup organizatora grupy.
Zaprosiłam osobę, zaakceptowała ale nie było opcji u niego żeby samodzielnie mógł korzystać z mojego smarta. Wysyłał mi prośbę o zakup. Nie wiem co robimy nie tak.
@karolka013 Korzystasz z Allegro Smart! Student, dlatego opcja samodzielnych zakupów w ramach Smart u członka Twojej grupy jest niemożliwa.
A no tak, dziękuję.
@Pol92 Mogą prosić organizatora o zakup i korzystać z własnego Smarta.
@Pol92 doprecyzuję - organizator udostępnia swojego Smarta członkom rodziny i mogą oni (nawet jeśli sami nie wykupili tej usługi) korzystać z darmowych dostaw w ramach Smart! podczas zakupów. Nie muszą prosić o zakup organizatora grupy.
Organizator udostępnił mi konto, ale przy zakupie koszty dostawy są naliczane. Czy coś jeszcze trzeba zrobić aby korzystać z darmowej dostawy smart?
@13Zyg to jest już wygaszane, a to że masz smarta nie zawsze gwarantuje darmowe dostawy, musi to dodatkowo udostępnić sprzedawca 🙂
Dokładnie: Jako członek rodziny możesz robić zakupy z Allegro Smart! lub Smart! na Start samodzielnie albo poprosić o nie organizatora.
https://allegro.pl/zobacz/allegro-family#czy-w-allegro-family-mozna-korzystac-z-allegro-smart-
Członkowie Allegro Family mogą robić zakupy z Allegro Smart! lub Smart! na Start samodzielnie albo poprosić o nie organizatora.
😄
Łatwiej kopiować, bo błędów nie będzie.