Jest jeszcze promocja Smart za 39.90 miała być do 12.06
Cześć @arturlesniewski, w tym miejscu powinna wyświetlić się Tobie możliwość zakupu w cenie promocyjnej. Jeśli nie widzisz jej, znaczy to że nie jest ona skierowana do Ciebie.
Witam. Mi Smart skończył się 15 dni temu i pytanie czy nie powinienem go mieć taniej? Czyli za 39.90?
Cześć, @HIM_FOR_YOU. Promocja dotyczy wybranych użytkowników. Jest tak jak wspomniał Mateusz - jeśli nie widzisz u siebie możliwości zakupu w cenie promocyjnej, to oznacza, że promocja nie jest skierowana do Ciebie.
Dziekuję. Wszystko już wiem
Dziękuję. Wszystko już wiem. Nie ma problemu. Nie ma przymusu kupować na Allegro. Alternatywnie pobrałem inne aplikacje np. Media Expert i ceny są niższe niż na allegro ( głośnik JBL flip 7 kupowałem ) a odbieram osobiście w ich sklepie i nie muszę się szarpać z oszustami i nierzetelnymi handlarzami jak na allegro. Zamawiam czarne, wysyłają sraczkowate i jeszcze łaskę robią. O tym, że zamówienia nie dochodzą wcale nie wspomnę. Przykre ale w ostatnim czasie co 4 zakupu na allegro to problemy. Nie przywykłem do takiego traktowania.
Pozdrawiam.