anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest jeszcze promocja na Smart za 39.90?

arturlesniewski
#7 Wielbiciel

Jest jeszcze promocja Smart za 39.90 miała być do 12.06

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @arturlesniewskiw tym miejscu powinna wyświetlić się Tobie możliwość zakupu w cenie promocyjnej. Jeśli nie widzisz jej, znaczy to że nie jest ona skierowana do Ciebie.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

HIM_FOR_YOU
#1 Nowicjusz

Witam. Mi Smart skończył się 15 dni temu i pytanie czy nie powinienem go mieć taniej? Czyli za 39.90?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @HIM_FOR_YOU. Promocja dotyczy wybranych użytkowników. Jest tak jak wspomniał Mateusz - jeśli nie widzisz u siebie możliwości zakupu w cenie promocyjnej, to oznacza, że promocja nie jest skierowana do Ciebie. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

arturlesniewski
#7 Wielbiciel

Dziekuję. Wszystko już wiem 

oznacz moderatorów

arturlesniewski
#7 Wielbiciel

Dziękuję. Wszystko już wiem. Nie ma problemu. Nie ma przymusu kupować na Allegro. Alternatywnie pobrałem inne aplikacje np. Media Expert i ceny są niższe niż na allegro ( głośnik JBL flip 7 kupowałem ) a odbieram osobiście w ich sklepie i nie muszę się szarpać z oszustami i nierzetelnymi handlarzami jak na allegro. Zamawiam czarne, wysyłają sraczkowate i jeszcze łaskę robią. O tym, że zamówienia nie dochodzą wcale nie wspomnę. Przykre ale w ostatnim czasie co 4 zakupu na allegro to problemy. Nie przywykłem do takiego traktowania. 

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów