Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W pepper podaja ze "Ta okazja kończy się 31 grudnia 2025 o 23:59" a na stronie allegro już nie ma.
@Paramp Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Paramp Ta promocja jest dostępna tylko dla wybranej grupy klientów. Czy otrzymałeś od nas powiadomienie mejlowe z informacją, że możesz z niej skorzystać?
@nat_not Nie, e-maila nie otrzymałem ale miałem widoczną tę informację na moim koncie w sekcji Allegro Smart! i znikneło...
@Paramp promocja związana z subskrypcją Disney+ jest skierowana dla osób, które przedłużają Smart! 30-15 dni przed końcem umowy, Twój Smart kończy się 19 listopada, dlatego baner był widoczny jeszcze 3 listopada, ale dzień później Twoje konto nie było już objęte tą promocją.
Szkoda że to nie było WYRAŹNIE napisane, ja chciałem poczekać do końca smarta i końca mojego disney'a bo kończyły się razem, a tu jak zawsze mały druczek. Jak zawsze allegro.
Ja poszukałem u siebie w wiadomościach i i mam meila że z zakupem smarta otrzymam disney+ na 3 miesiące i nic tam nie pisze o tym że trzeba przedłużyć smarta na 14 dni przed końcem, jest tylko o puli 48 000 kodów. Chciałem poczekać na koniec bo zarówno Disney jak smart kończą mi się w tym samym czasie. Czy jest możliwość otrzymania kodu po zakupie w dniu końca smarta?
@Mar665 Obowiązują Cię zasady, o których pisała wyżej Monika. Jak wszystkich klientów objętych tą promocją.
W regulaminie nie ma nic na tema kiedy mam wykupić smarta, w wiadomościach od was także. Klasyka allegro.