Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W pepper podaja ze "Ta okazja kończy się 31 grudnia 2025 o 23:59" a na stronie allegro już nie ma.
@Paramp Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Paramp Ta promocja jest dostępna tylko dla wybranej grupy klientów. Czy otrzymałeś od nas powiadomienie mejlowe z informacją, że możesz z niej skorzystać?
@nat_not Nie, e-maila nie otrzymałem ale miałem widoczną tę informację na moim koncie w sekcji Allegro Smart! i znikneło...
@Paramp promocja związana z subskrypcją Disney+ jest skierowana dla osób, które przedłużają Smart! 30-15 dni przed końcem umowy, Twój Smart kończy się 19 listopada, dlatego baner był widoczny jeszcze 3 listopada, ale dzień później Twoje konto nie było już objęte tą promocją.
Szkoda że to nie było WYRAŹNIE napisane, ja chciałem poczekać do końca smarta i końca mojego disney'a bo kończyły się razem, a tu jak zawsze mały druczek. Jak zawsze allegro.
Ja poszukałem u siebie w wiadomościach i i mam meila że z zakupem smarta otrzymam disney+ na 3 miesiące i nic tam nie pisze o tym że trzeba przedłużyć smarta na 14 dni przed końcem, jest tylko o puli 48 000 kodów. Chciałem poczekać na koniec bo zarówno Disney jak smart kończą mi się w tym samym czasie. Czy jest możliwość otrzymania kodu po zakupie w dniu końca smarta?
@Mar665 Obowiązują Cię zasady, o których pisała wyżej Monika. Jak wszystkich klientów objętych tą promocją.
W regulaminie nie ma nic na tema kiedy mam wykupić smarta, w wiadomościach od was także. Klasyka allegro.
Trzeba to zgłosić do UOKiKu.
Promocja jest tylko dla wybranej grupy klientów jest legalna, co tu zgłaszać. Jednak szkoda, że nie było daty ważności promocji dla mnie podanej - przynajmniej ja tego nie widziałem.