Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@baczer2 Są sytuacje gdzie może odmówić, jaki jest powód?
@baczer2 Nie, sprzedający nie ma podstawy prawnej do odstąpienia od umowy.
Odmowa realizacji zamówienia to nie to samo co odstąpienie od umowy są przypadki gdzie sprzedawca może zrezygnować z realizacji zamówienia np.klient kupił coś za pewną kwotę a potem naciska na sprzedawcę że to za drogo i chce taniej ,również w przypadku kradzieży lub zniszczenia może zrezygnować.
@baczer2 A jaki podał powód?
powód jest taki że prowadzę z nim dyskusję w sprawie innego towaru
@baczer2 ale przedmiot już kupiłeś? Czy nie kupiłeś bo jesteś na czarnej liście?
jeden już kupiłem i prowadzę w tej sprawie dyskusję , a kolejny chce kupić i wspomniałem o tym w dyskusji i odpowiedział że nie chcę abym kupował już u niego , nie jestem na czarnej liście bo coś bym wiedzial o tym
No to kup, nie musisz go pytać o pozwolenie. Jeśli kupisz, ma obowiązek wysłać.
To może coś konkretniej napiszesz? Z Twoich informacji nic kompletnie nie wynika.
baczer2 pewnie czarna lista . Jest to narzędzie udostępnione sprzedawcom przez allegro aczkolwiek nie do kńca zgodne z prawem .
@mdrogeria nie do końca zgodne z prawem ..bo ?
pinsplash ten temat wielokrotnie był tutaj poruszany .
Jako przedsiębiorca powiniedzieś wiedzieć ,że ,,, jeśli sklep odmawia sprzedaży lub ukrywa przed konsumentem ......... dokończ sobie sam
czy istnieje czarna lista sprzedających lub coś podobnego ?
@baczer2 Nie ma czarnej listy dla sprzedających można ich za to oczernić w komentarzu .
komentarz uderza tylko w tych co maja 100 procent pozytywnych opinnii
@baczer2 Kupujesz żeby wstawić mu negatywa?
@mdrogeria był poruszany - dlatego poczytaj o tym
nie mogę znaleść możesz pomoc