Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@baczer2 Prowadzisz dyskusję tzn. że coś poszło nie tak, jesteś niezadowolony i decydujesz się na zakup ponownie u niego. Może należy poszukać u innego sprzedawcy.
@baczer2 znowu pisze na raty napisz konkretnie tak bez powodu nie odmawia a prawo mu na to zezwala 🙂
Art. 135. [Ukrywanie towaru lub odmowa jego sprzedaży]
Kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia sprzedaży takiego towaru, podlega karze grzywny.
A może ma uzasadnioną przyczynę ( wspominałeś o dyskusji w trakcje ) to albo kupujesz na złość bo skoro jest ze sprzedawcą zgrzyt to się nie wchodzi w to samo bagno drugi raz 😄
A czy kupujący udzielił jakichś wyjaśnień - nie...
Więc jeśli ich nie udzieli to wszelkie odpowiedzi są niewiele warte, po prostu szkoda się produkować.
Witam mam pytanie kupiłem przedmiot od sprzedającego a on za chwilę mi odesłał pieniądze i bez słowa wyjaśnienia ! Jak się zorientowałem to zaraz mu napisałem że się nie zgadzam na zwrot i czekam na przesyłkę na co on mi odpisał że mi tego nie wyśle
Więc mu otworzyłem dyskusje i tam pisze
Przepraszam zapomniałem wspomnieć że przedmiot kupiłem przez ( kup teraz za cenę jaką widniała na aukcji + koszt wysyłki od razu poszła płatność blikiem ( a po moim zakupie sprzedający usunął aukcje )
@KOLO_LEE Jeśli to żeczywiscie była 1/10 normalnej ceny produktu a nie było informacji że to promocja/obniżka/wyprzedaż to sprzedający może powolac sie na tzw bład cenowy i w tej sytuacji odstąpić od umowy. Zdaje sie że w Twoim przypadku tak sie własnie stało