anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy sprzedajacy moze zmienic adres paczkomatu

Client:40958637
#2 Obserwator#

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Sprzedawca nie zmienia paczkomatów ,chyba że sam o to jest poproszony . Zdarza się że wskazany paczkomat jest w danym czasie niesprawny i paczka jest przekierowana na inny o czym informują w meilu z kodem odbioru.

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

To żeś pojechał z tym pytaniem i nikt nie wie czego ono konkretnie dotyczy. Jeśli chodzi o zmianę adresu do wysyłki to podanie jej w informacji od kupującego zazwyczaj nie wystarcza. Adres powinieneś podać tak, by z automatu etykieta się na niego drukowała. Jak gdzieś tam podasz go w wiadomości to marne szanse. Na menedżerze niby chyba można to zmienić ale to mało widoczne i można przegapić.  Na allegro lokalnym w ogóle taka zmiana nie jest możliwa...

Jeśli zaś chodzi Ci o to, ze paczka wylądowała w innym paczkomacie niż miała to tak jak napisał kolekcjoner to zasługa Inpostu. Pewnie paczkomat był przepełniony lub zepsuty lub kurier za kogoś na urlopie obsługiwał 2 rejony i miał to gdzieś. U mnie ostatnio taki jeździ i zabiera paczki co 2-3 dni, nic się nie poradzi...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kaliszaneczka-x @kolekcjoner608 to tera ja , ni w piąte ni w dziesiąte 

Tak ma możliwość , tylko przychodzi mi do głowy jedno  pytanie ,, w jakim celu ?? ,,

oznacz moderatorów