Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U mnie taka sama sytuacja. Mam maila z informacją o bonusie:
ale po kliknięciu w link:
Cześć @artux47, oznacza to, że promocja niestety się skończyła i nie możemy jej przywrócić.
A gdzie widoczna była informacja o terminie na wykorzystanie kodu? W mailu nic o tym nie ma
@artux47 informacja o ważności kodu była widoczna w zakładce Smart! Bonusy.
@artux47 @BIGtynka89 napiszcie proszę w tej sprawie za pomocą formularza, w wiadomości podajcie, kiedy otrzymaliście e-mail zachęcający do aktywacji Disney +, Doradcy będą mogli Wam pomóc.
Witam, Czy mogę również prosić o przywrcenie promocji na Disney+, przegapiłem te 15 dni i teraz promocji nie widze
Jeśli promocji nie widzisz to znaczy, że się skończyła i nie możemy "na prośbę" jej przywrócić. Każda promocja ma swój czas trwania.
Też nie dostałam e-mail z przedłużeniem smarta
@basia746 promocja jest kierowana do wybranych użytkowników. Jeśli nie otrzymałaś maila z informacją, oznacza to, że Twoje konto nie zalicza się do promocji.
Hej mam tak samo zakupilam 15.11.2025 również promocja Disney + na 3 miesiące a od tygodnia nie mogę pobrać kodu I skorzystać z promocji prosze bardzo o pomoc. Od kilku dni gdy klikam cały czas problem bo komunikat że
coś poszło nie tak
Otrzymałam kod na 3 miesiące Disney Plus za przedłużenie Allegro Smart. Wg allegro kod jest jeszcze aktywny ale na stronie Disney dostaję informację, że kod nie działa. Co mogę zrobić?
Cześć @Client:51179953, kiedy dokładnie otrzymałaś kod?
@matt_rose Maila dostalam 17 listopada, kod jest aktywny do 30 listopada
@Client:51179953 potrzebuję jeszcze kilku informacji od Ciebie, aby to wyjaśnić 🙂
Czy przechodzisz do Disney+ z zakładki Smart! bonusy, klikając "aktywuj Disney+"?
Czy miałaś już konto na Disney+?
Czy masz zainstalowaną aplikację Disney+ i próbujesz aktywować bonus na telefonie?
Czy możesz podesłać zrzut komunikatu, który się pojawia z informacją, że kod nie działa?
Właśnie przedłużyłam Allegro Smart na kolejny rok. Zgodnie z otrzymanym mailem powinnam otrzymać kod na 3-ce Disney +. Gdzie znajdę ten kod?
Cześć @karny82, w tej zakładce.
Ja również nie widzę kodu w tej zakładce. Otrzymalem mail z informacją o kodzie 16 listopada.
Również nie mam w zakładce swojego kodu na Disney. Tak jak poprzednicy w mejlu nie było nigdzie że oferta jest czasowa - w regulaminie jest napisane że można wykorzystać go do 31 grudnia. Proszę o pomoc
@fajny_pawcio napisz proszę w tej sprawie, przez ten formularz.