anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kupon jest nieaktywny?

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

Wymieniłem dziś Smart! monety na kupon, chciałem użyć go przy realizacji zakupu, jednak cały czas jest on nieaktywny.

Próbowałem z produktami z najróżniejszych kategorii i nigdy nie mogę go użyć?

Proszę o podpowiedź czy robię coś źle?

L2Sspzoo_0-1738328537937.png

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

A jest potrzeba wymiany, nie wystarczy podczas płatności z nich skorzystać, ale dlaczego nie jest aktywny. może już raz się nie udało więc dopiero po 24godz wraca.

oznacz moderatorów

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

W koszyku jest widoczny kupon, ale nie można go wybrać - jest na szaro.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@L2Sspzoo jaka kwota przedmiotów w koszyku (warunek)? Jaka metoda płatności (warunek)?

oznacz moderatorów

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

Kwota: 189zł

Płatność: Blik

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@L2Sspzoo Sprawdziłam ofertę i widzę, że nie zalicza się ona do wykluczonych kategorii, a kupon powinien być dostępny do wyboru. Spróbuj proszę w pierwszej kolejności wyczyścić pliki Cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź czy kupon będzie dostępny do wyboru w oknie prywatnym incognito. Daj proszę znać, po tych krokach czy się udało złożyć zamówienie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za podpowiedzi, nie rozwiązują jednak one problemu.

Po usunięciu cookiesów i w trybie Incognito kupon nadal nie jest aktywny.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@L2Sspzoo Dziękuję za odpowiedź. Zgłosiłam problem z kuponem do działu technicznego i wrócę z informacją, gdy tylko ustalę szczegóły. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@L2Sspzoo co się Tobie wyświetla po kliknięciu w "Szczegóły" przy kuponie? Prześlij proszę cały zrzut ekranu (uwzględniając pasek adresowy strony, datę i godzinę. Pamiętaj tylko zasłonić swoje dane), tak aby były widoczne oferty, w których chcesz kupić oraz wybrana metoda płatności. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

L2Sspzoo_0-1738333131561.png

oznacz moderatorów

L2Sspzoo
#7 Wielbiciel#

L2Sspzoo_1-1738333174981.png

oznacz moderatorów