Witam,
w programie Bezcenne chwile "kupiłem " za punkty vouchery na przedłużenie ważności smart.
Po wpisaniu pierwszego - komunikat, że ważność przedłużona o miesiąc, niestety po wpisaniu drugiego :
"W tej promocji nie możesz wykorzystać więcej kodów"
?
Po co więc możliwość w programie Bezcenne chwile odbioru dwóch kodów, skoro tylko jeden można wykorzystać?
Takie są zasady tej promocji, które są udostępnione i biorąc udział w promocji powinieneś być ich świadomy i zapoznać się z nimi.
Jeśli takie są zasady promocji, to proszę o przytoczenie punktu z regulaminu.
Bo ja takiego nie znalazłem.
Proszę o konkretną wyczerpującą odpowiedź, a nie na poziomie gimnazjum.
Muszę przyznać, że końcówka Twojej poprzedniej wypowiedzi naprawdę mnie poruszyła - piszesz z wyraźną obawą, że odpowiedź będzie "na poziomie gimnazjum", a tymczasem to właśnie takie osobiste wycieczki wprowadzają rozmowę na poziom, którego chyba wszyscy na forum wolelibyśmy unikać.
Co do meritum: możliwość odebrania więcej niż jednego vouchera w programie Bezcenne Chwile nie oznacza automatycznie, że wszystkie można wykorzystać w ramach jednej i tej samej promocji. System po prostu blokuje kolejne próby - stąd komunikat, który otrzymałeś.
Czy znajdziesz to zapisane wprost jednym zdaniem w regulaminie?
Nie - bo są to ograniczenia wynikające z zasad promocji i możliwości technicznych. I tak, wiem, że to nie jest odpowiedź, którą chciałbyś usłyszeć, ale to nadal odpowiedź zgodna ze stanem faktycznym.