Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałam etykietę zwrotna dla paczkk. Niestety kiedy zabra lałam ja nz pocztę ciągle wyskakuje iż nie ma idk nr zwrotu w systemie i tak naprawdę nie mogę tego odesłać nz koszt allegro Ab przecież mam smarta.?
@Donata261 Zgodnie z regulaminem Smart masz prawo do bezpłatnego zwrotu. Często pojawiają się tu zgłoszenia problemów z darmowymi zwrotami. Napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e Umożliwią Ci darmowy zwrot.
@Donata261 Podaj mi proszę numer zamówienia lub oferty, którego dotyczy ten zwrot. Postaram się pomóc, ale muszę wiedzieć, o który zakup dokładnie chodzi.
@Donata261 Sprawdzam już, jak możemy Ci pomóc w tej sytuacji, dlatego poproszę Cię o ciepliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam więcej szczegółów.
@Donata261 Sprawdź proszę swoją skrzynkę pocztową, ponieważ na Twój adres wysłaliśmy już nową etykietę, dzięki której będziesz mogła zrealizować ten zwrot.
No tak, po zgłoszeniu problemu na publicznym forum nagle jest możliwość bezpłatnego zwrotu, a gdyby tak użytkownik tutaj problemu nie zgłosił?
@xyz96 Nie potrafię przewidywać przyszłości, więc trudno wskazać, co by się stało gdyby Kupująca tego nie zgłosiła. Wiem natomiast, że gdy zwróci się do nas z prośbą w jakikolwiek, inny sposób, czy to tutaj, czy każdą inną drogą, zawsze staramy się pomóc najlepiej jak możemy.
@_HolaOla_ Ja potrafię przewidywać, zwłaszcza jeśli chodzi o problemy związane z zakupem i zwrotem towarów na Allegro. A ilu kupujących tego nie zgłasza i odchodzi z kwitkiem, choć na zagwarantowany darmowy zwrot? Ja się domyślam i przewiduję - wielu.