Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.W ubiegłym miesiącu wykupiłem allegro smart na jeden miesiąc po czym usunąłem dane karty żeby nie pobierali mi za kolejny miesiąc ale po upływie terminu 11 stycznia smart jest nadal aktywny pisze wygasa smart,ale jak chcę coś kupić to nadal mogę z niego skorzystać chociaż smart jest nieopłacony.Gdy następnym razem będę chciał skorzystać ze smarta i opłacić go za jeden miesiąc nie chcę żeby coś mi doliczyli i pobrali z karty za ten miesiąc.Przecież usunąłem dane karty i nie chcę go mieć w tym miesiącu i nie chcę żeby mi coś naliczali.Jak to jest???
@Client:109828139 Usunięcie danych karty nie jest równoznaczne z rezygnacją.
To jak mam to zrobić.Czemu allegro robi takie rzeczy i naciąga ludzi,jak mam zrezygnować???
Jest jeszcze 14 dniowy okres wypowiedzenia w którym SMART jest aktywny.
W ustawieniach nie ma opcji zrezygnuj ze smart tak jak gdzieś przeczytałem,to co będę to mógł zrobić za 2 tygodnie i nie naliczą mi za ten miesiąc???
@Client:109828139 Na moje jeśli odpiąłeś kartę i płatność nie została pobrana za kolejny miesiąc to subskrypcja zwyczajnie się nie przedłużyła - dlatego pewnie nie masz możliwości kliknięcia ZREZYGNUJ ZE SMART.
Usługa ma 14 dniowy okres wypowiedzenia w czasie którego można nadal korzystać z "darmowych" przesyłek.
Ok czyli po tych 2 tygodniach pojawi się opcja zrezygnuj ze smart i będę mógł zrezygnować bez ponoszenia kosztów za ten 14 dniowy okres???
@Client:109828139 Nic nie musisz robić. Nie poniesiesz żadnych kosztów.
Sam się wtedy wyłączy. Przy wykupywaniu miesięcznego to najlepiej wychodzi się po prostu kupując go razem z zakupami gdy już go nie ma. I pilnując by karta nie była przy tym podpięta... A ogólnie to najlepiej raz w roku na promocji świątecznej. Już przynajmniej 2 lata z rzędu po 40 zł wtedy był...
Jak masz odpiętą kartę to nie naliczą za ten miesiąc. Te 2 tygodnie to okres wypowiedzenia. Zawsze w tym czasie działa. A i gdybyś chciał przedłużać to lepiej gdy skończy się okres wypowiedzenia. Gdybyś zrobił to teraz to przedłużyłoby się od daty zakończenia poprzedniego miesięcznego okresu i miałbyś 2 tygodnie mniej....
Ok czyli po 14 dniowym okresie pojawi się opcja zrezygnuj ze smart i będę mógł to zrobić i nie naliczą mi nic za te 2 tygodnie???
Ok.Bardzo dziękuję za odpowiedz🤗
Ok bardzo dziękuję🤗