Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego została mi pobrana opłata za zakup towaru od 1 sprzedającego jak mam smarta a koszt zakupu to 51zł
Dlatego, że przy wybranej przez Ciebie opcji dostawy nie było ikony Smart.
Właśnie o to chodzi że była adnotacja że powyżej 40 zł wysyłka darmowa
@joka2711 Ale tylko dla tych metod dostawy, przy których jest ikona smart.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
i była bo dostawa do paczkomatu imposta płaciłam kartą .Najdroższa opłata bez smarta na tym koncie była 18 .50 za pobraniem a ja zapłaciłam i naliczyli mi 19.30
Ja miałam to samo
Poza tym opłata za pobraniem od każdego zakupu z jednego koszyka to złodziejstwo nic więcej !!!! Kurier przywiózł trzy rzeczy za jednym zamachem bo ten sam czas dostawy z jednego zamówienia a ja musiałam zapłacić za towary i 3 razy przesyłka za pobraniem bo tak robi allegro czyli 19,90 za pobraniem razy 3
Ostatni raz tu kupuje banda zlodzieji i tyle w temacie
Moi znajomi też kasują tu konto to
@Client:98968936 kupiłaś dwa produkty od dwóch różnych Sprzedających, w kosztach dostawy w tych ofertach miałaś możliwość wyboru darmowej dostawy np. do paczkomatu, wówczas jeżeli masz wykupionego Smarta! mogłabyś skorzystać z darmowej wystawy, jednak wybierając pobranie w jednym i drugim przypadku zaakceptowałaś koszt dostawy, który był podany w formularzu dostawy i płatności.
Daj link do aukcji.
kilka przedmiotów od tego samego sprzedawcy na łączną kwotę 51 zł
Po wybraniu dostawy RUCH dostawa powinna być darmowa. Każdy przedmiot z kupionych powinien mieć tę samą opcję dostawy.
ok dzięki nie zwróciłam na to uwagi
Następnym razem przed zakupem wkładaj przedmioty do koszyka, klikaj Podsumowanie i sprawdzaj, co Ci naliczy, kiedy Smart się pojawia i kiedy znika. Zakupu dokonujesz dopiero klikając Kupuję i płacę 🙂
@joka2711 to że Ty masz nie oznacza że wszyscy sprzedawcy go udostępniają i nie do wszystkich dostaw jest dostępny, trzeba paczeć na ikonkę przy dostawie 🙂
@joka2711 Bo gdy ma się zamiar czegoś używać, to najpierw warto przeczytać jak to w ogóle działa.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Smart nie jest gwarancją, że każdy zakupiony towar, będzie miał wysyłkę za darmo.Czytać, czytać......