Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Biorę udział w licytacjach. Jedną z opcji którą zawsze zaznaczam jest SMART. Mimo tego w trakcie trwania licytacji opcja ta znika. Miałam już kilka takich przypadków.
Pewnie zmieniają się warunki: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dostawa-z-allegro-smart/metody-dostawy-i-zwrotu-przesylek-w-...
@lesniczanka_ bo sprzedawcy muszą spełniać warunki, więc jak mu spadnie w trakcie licytacji, jakość lub polecenia to zniknie mu smart w ofertach 😞
Pozwolę sobie wrócić do tematu, bo też mnie spotkała ta sytuacja. W trakcie aukcji zniknął SMART i jak widzę już wszystkie oferty licytacji u tego sprzedawcy są bez SMARTA, ale z kolei wszystkie oferty "kup teraz" nadal SMARTa mają. Czy w przypadku spadku jakości czy polecen (jak wyjaśnione wyzej) SMART nie powinien zniknąć że wszystkich ofert?
@lesniczanka_ Czy możesz wskazać przykład oferty, o którą chodzi? Sprawdzę to.
Mam też screen z początku licytacji z widocznym SMARTem plus inne oferty tego sprzedającego dodane do koszyka z dostępną wysyłką SMART.
@Cathy21 Wskazana oferta nie spełnia warunków Smart, ponieważ sprzedawca nie udostępnił odpowiednich metod dostawy.
W momencie kiedy licytowałam było oznaczenie SMART, a od sprzedawcy dostałam odpowiedź, że to błąd techniczny. Albo bardzo częsty (już klika razy mnie to spotkało w ofertach tego samego sprzedającego), albo jednak zabieg celowy (zmiana metod dostawy w trakcie trwania aukcji?-jest to technicznie możliwe?). Poniżej screen z momentu, kiedy dołączyłam do licytacji.
Dziękuje za zrzut ekranu @Cathy21, przekażę informacje o błędzie do odpowiedniego działu 🙂