Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam za aukcje przelewem z darmową dostawa i jest problem u sprzedającego.
AGA_2140 jeśli to był zwykły przelew na konto sprzedawcy TAK jest problem ponieważ regulamin ,,smart ,, mówi wyraźnie cyt ,, zapłać przez AF ,, Płacąc zwykłym przelewem nie skorzystasz z darmowej dostawy ,, smart ,,
@AGA_2140 Cześć. Ostatnie zamówienie ze Smartem zostało anulowane automatycznie przez błąd płatności. Ponów płatność w zakładce Moje zakupy.
@AGA_2140 Jeśli chodzi o zamówienie numer 84b46e20-3655-11ec-89f5-8fef34d38989 niestety wybrałaś formę dostawy, która nie obejmuje Smarta, spójrz:
Od
[edycja]
Razem z darmową dostawą
@AGA_2140 Nowa płatność nie została jeszcze potwierdzona - dlatego jej status się nie zmienił.
przeciez zaplacilam sprzedajacy dostal juz platnosc co mam kilka razy kupowac ten sam przedmiot bez przesady?/wiecej nie bede robic zakupow poprzez alegro
@AGA_2140 Przykro mi, że tak mówisz. Nie widzę w systemie, aby Sprzedający otrzymał płatność.
@AGA_2140 Skontaktowaliśmy się z Tobą mejlowo. Możemy umówić rozmowę telefoniczną, jeśli będzie to dla Ciebie bardziej komfortowe.