Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Smart week
@Wojtus27_2007 Smart Week kończymy jutro, 3 października, więc masz jeszcze chwilę by upolować okazje dla siebie 😉
A co chcesz coś okazyjnie drogo kupić czy sprzedać. Jak dla mnie to ten smart week to taka "lekka ściema" ,dla poszukujących okazji .Sam dostałem ostatnio link do okazyjnej oferty towaru który sprzedaję po 7 zł a oferta ze smart week to tylko 50 zł za ten sam produkt. To mają być okazje czy szukanie naiwnych klientów.
@Wojtus27_2007 Do 3 października, ale uważaj, bo moim zdaniem są to tylko pozorne okazje. Po 3 października kupisz te same produkty taniej.
Nie zauważyłem w tym okazyjnym tygodniu nic godnego uwagi. Ściema.
W sumie dobrze że już się kończy ,po niedzieli będzie taniej ,no cóż ale pewnie sporo nieświadomych zasad tej gierki dało się nabrać i przepłacić.
@LEW433, @kolekcjoner608 - weryfikujemy wszystkie oferty zgłoszone do Smart! Week. Nasz system sprawdza cenę, w której produkt średnio sprzedawał się w ciągu 30 dni przed zgłoszeniem do Smart! Week. Chcemy mieć pewność, że wskazana oferta ma zapewnioną realną obniżkę danego produktu.