anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dokonałem wpłaty 23.02.2024 szybkim przelewem a nadal płatność w toku

Client:118570623
#1 Nowicjusz#

IMG_20240227_170409.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:118570623 Najpewniej jakiś błąd przy procesowaniu płatności - ta wpłata już się nie zaksięguje i wróci automatycznie na konto z którego została dokonana w ciągu kilku dni.

Zamówienie musisz opłacić ponownie.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

W allegro niedziałający szybkich/ekspresowych przelewy tradycyjne.

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Client:118570623 

Zasadnicze pytanie. Zrobiłeś przelew wybierając swój bank z listy (wtedy przekierowuje do gotowego formularza przelewu, który wystarczy tylko potwierdzić) czy też wybrałeś opcję "przelew tradycyjny", a następnie dokonałeś przelewu ekspresowego na podane konto?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118570623 był to przelew tradycyjny, a taki może się księgować nawet 5 dni. Poprosiłam o zweryfikowanie tej płatności. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

Nie wolno robić przelewu natychmiastowego na rachunek PayU lub Przelewy24 po wybraniu opcji "przelew tradycyjny". Musi to być zwykły przelew Elixir, bo niestety nie ma jednolitego standardu przelewu natychmiastowego (mamy Expres Elixir, SPBC, SORBET, czy systemy poza bankowe).

@la_nika: Dodajcie w końcu info do formatki przelewu tradycyjnego, żeby nie robić przelewu natychmiastowego, tylko zwykły tradycyjny przelew. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118570623 otrzymałam in formację, że przelew nie przejdzie, ponieważ kwota nie jest prawidłowa. Środki powinny już wrócić do Ciebie. Jeśli tak się nie stało, prześlij proszę całe potwierdzenie płatności za pomocą tego formularza

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów