Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś rano dostałem wiadomość od allegro że towar jest uszkodzony w dzień doręczenia.Status był towar uszkodzony a nagle zmienił się na w dostarczeniu.Nie wiem czy go odbierać?Skoro jest tak bardzo uszkodzony to po co poszedł do dostarczenia a nie zwrócony sprzedającemu?
Ale taką wiadomość otrzymałeś od allegro czy od sprzedającego? podeślij jakiś link do oferty.
Od allegro
Mailem czy jak? a ten zakup to od firmy czy prywatnego.
Mailem.Tak od firmy.
Paczka zaraz będzie w paczkomacie.Nie wiem czy jest trochę naruszona czy całkowicie roz...walona.Tzn produkt.Po co piszą że towar uszkodzony a później dają do dostarczenie.Nie rozumie
@Client:107364906 sprawa prosta odbierasz w automacie, otwierasz i sprawdzasz na miejscu w oku kamerki paczkomatu, na maszynie masz nr tel jak cos jest nie tak zgłaszasz od razu do przewoźnika i wiadomość pisemna da sprzedawcy
@Client:107364906 Bezpiecznie będzie jak nie odbierzesz , zrobisz zwrot i odbierzesz środki. Po co mieć później problemy.
@Client:107364906 proszę podaj mi numer tej przesyłki. Zorientuję się w tej sprawie i dam Ci znać, jak dalej postępować.
AD0001N5E5
@Client:107364906 Ten numer jest niepoprawny. Proszę, sprawdź jeszcze raz.
@ayo80 Widzę ,że jesteś pełna zapału i wszędobylska jak moja Droga Synowa / Twoja imienniczka / ,życzę Ci żebyś miała tyle energii jeszcze długo , choć jako Moderatorka szybko stracisz wiarę .... a szkoda żeby to się przełożyło na Twoje dalsze życie .