Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czyli skutecznie nie nadałeś , kontaktuj się szybciutko z przewoźnikiem i wyjaśniaj sprawę .
Nadałem w paczkomacie InPost i nie mam potwierdzenia w telefonie.
@OdaNobunaga Allegro One? Dostaniesz potwierdzenie za kilka dni gdy kurier wyjmie paczkę ze skrytki. Jeśli InPost to kurier odbierze paczkę dzisiaj i dzisiaj dostaniesz śledzenie paczki.
@br. walnij se mocną kawkę , 😁 na dzień dobry .
Dziękuję, skorzystam. Dzisiaj zaspałem.... Mam nadzieję, że z paczką wszystko w porządku. Automat nie otworzyłby się gdyby był zły nr nadania?
@OdaNobunaga problem jest nieco większy , system nie odnotował nadania czyli widzi pustą skrytkę , może się otworzyć innej osobie nadającej przesyłkę
Dziękuję za informację. Allegro Smart, wydawalo mi się że poprzednio zaraz po włożeniu paczki do paczkomatu miałem informacje, że została nadana.
No tak się powinno stać, nie pamiętam czy sms, czy e-mail, ale powiadomienie o nadaniu pojawiało się chwilę po nadaniu. Ostatnio nadawałem z tydzień temu.
@OdaNobunaga od Inpost przychodzi niemal natychmiast , zadzwoń na infolinię .722 444 000 lub 746 600 000.
Infolinia - tragedia, tzn. trzeba pokonać bota. Dzięki Bogu pracują jeszcze ludzie... Źle nadana, będą się ze mną kontaktować. Dziękuję Wszystkim za pomoc!
@OdaNobunaga marudzisz , szybko Ci poszło , spróbuj dodzwonić się do innych przewoźników ,białej gorączki idzie dostać .
Jest po prostu nerwówka. Dostałem nie to co zamawiałem, do tego zawszę robię zdjęcia paczki z nr, dzisiaj zaspałem i prędko prędko i wszło jak wyszło. Pani na infolinii uspokoiła mnie, bo nie mógłby otworzyć paczki podając zły nr.
No to zadzwoń do nich, masz numer tel na paczkomacie. Ale ja kojarzę że dopiero po odebraniu przez kuriera. Nieczęsto zwroty robię, mogłem zapomnieć.
@br. nie , to nie łony , info jest niemal natychmiast po zaklapnięciu skrytki tak jak przy nadaniach z etykietą , czasem trafi się lejek , ale to kwestia max. kilkunastu minut .. Czasem się zdarza ,że coś wrzucę do paczkomatu bo klientowi się zaspało , kurier już był , a do granicznej jeszcze trochę zostało
Nie, nie jest tak jak piszesz. Kiedyś było. Dawno nie korzystałem z usług InPost i się właśnie ostatnio zdziwiłem jak nadałem zwrot ok. 7:40 i nie dostałem żadnego powiadomienia. Przyszło dopiero o 14:28 gdy kurier odebrał przesyłkę.
Dramat, nadałem o 7. 00 - fakt, że spieszyło mi się i człowiek kręci sobie już filmy czy dobry nr wpisany na opakowaniu. Ale skoro mówisz, że miałeś taki przypadek i po informacji z infolinii to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać.
Uzupełnienie. Dzisiaj trafił mi sie zwrot inPostem. Kiedy się zamknie skrytkę trzeba ponownie podejść do ekranu i potwierdzić zamknięcie skrytki (bo jest jeszcze opcja ponownego otwarcia)
Potem jest komunikat że potwierdzenie wysłane zostanie mailem, i faktycznie gdy dotarłem do domu było potwierdzenie w poczcie.
Kurier przyjedzie dopiero jutro.
Nie poszedłem drugi raz. Paczka odebrana przez kuriera co jest widoczne w aplikacji Allegro, natomiast w aplikacji InPost echo... No ale żeby to się dowiedzieć swoje musiałem przejść na infolinii. Może to faktycznie jest przyczyną, że po załadowaniu przesyłki nie podszedłem do ekranu.
Nie musisz.