anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie moje monetty

swider_7
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.  Dlaczego mnie oszukaliście w programie zakupy  we wtorek środę? Miałem otrzymać monety za  za zakupy. Na koncie brak monet.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@swider_7 Widzę, że masz wyłączone profilowanie na koncie (możesz włączyć tą opcję w zakładce Konto - Moje Konto - Personalizacja) - jednym z warunków promocji jest wyrażenie zgody na profilowanie. Dlatego monety nie pojawiły się na Twoim koncie, ze względu na niespełniony warunek. Wszystkie warunki promocji znajdziesz w regulaminie

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Haha zawsze mnie to pytanie nurtowało przy zakupach. Żeby dostać monety muszę mieć włączone profilowanie to jest jasne. Ale jak długo muszę mieć je włączone? Na logikę powinno być w trakcie zakupu, a potem mogę sobie badziewia wyłączyć. Czy jednak trzeba się z tym męczyć aż do otrzymania monet? Jak to dokładnie działa?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Profilowanie powinno być włączone na czas korzystania z promocji, żeby system prawidłowo naliczył monety do konta i uznał warunek za spełniony. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Sa_nova to może dodawać taki podpunkt z koniecznością włączenia profilowania w reklamach? Regulaminów prawie nikt nie czyta przed faktem dokonanym.

oznacz moderatorów

swider_7
#7 Wielbiciel#

Włączyłem. Czy jest szansa, że te monety wpadną?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@swider_7 tamte nie nowe pewnie tak

oznacz moderatorów

Client:128117527
#9 Pomysłodawca#

Musisz, musisz a Allegro zaleje cię reklamami, tu nie ma nic za darmo, chyba że blokada kont i windykacja.

oznacz moderatorów