Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Dlaczego mnie oszukaliście w programie zakupy we wtorek środę? Miałem otrzymać monety za za zakupy. Na koncie brak monet.
@swider_7 Widzę, że masz wyłączone profilowanie na koncie (możesz włączyć tą opcję w zakładce Konto - Moje Konto - Personalizacja) - jednym z warunków promocji jest wyrażenie zgody na profilowanie. Dlatego monety nie pojawiły się na Twoim koncie, ze względu na niespełniony warunek. Wszystkie warunki promocji znajdziesz w regulaminie.
Haha zawsze mnie to pytanie nurtowało przy zakupach. Żeby dostać monety muszę mieć włączone profilowanie to jest jasne. Ale jak długo muszę mieć je włączone? Na logikę powinno być w trakcie zakupu, a potem mogę sobie badziewia wyłączyć. Czy jednak trzeba się z tym męczyć aż do otrzymania monet? Jak to dokładnie działa?
@AnnaG-Antyki Profilowanie powinno być włączone na czas korzystania z promocji, żeby system prawidłowo naliczył monety do konta i uznał warunek za spełniony.
@Sa_nova to może dodawać taki podpunkt z koniecznością włączenia profilowania w reklamach? Regulaminów prawie nikt nie czyta przed faktem dokonanym.
Włączyłem. Czy jest szansa, że te monety wpadną?
@swider_7 tamte nie nowe pewnie tak
Musisz, musisz a Allegro zaleje cię reklamami, tu nie ma nic za darmo, chyba że blokada kont i windykacja.