Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałbym przedłużyć allegro smart i skorzystać z promocji Kup Smart! na rok i zyskaj 3 miesiące Disney+. Niestety, nie mogę znaleźć nigdzie regulaminu. Po kliknięciu w baner reklamowy jestem od razu przeniesiony na stronę zakupu. Jest tam link do regulaminu: https://na.allegro.pl/regulamin-allegro-smart
ale nie ma w nim słowa o Disney+. W sekcji Pytania i odpowiedzi jest takie info:
1. Kup Allegro Smart! na rok
2. Odbierz unikalny kod do Disney+
3. Wykorzystaj kod podpinając kartę na stronie Disney+
Z regulaminu chciałbym się dowiedzieć o jaką kartę chodzi i czy nie jest to jakieś większe zobowiązanie.
Będę wdzięczny za informacje.
Cześć, @digidoc. Regulamin promocji znajdziesz pod tym linkiem.
Super, jest regulamin 🙂
To teraz po przeczytaniu chciałbym się jeszcze dopytać o jeden szczegół:
Każdy Kod ma termin ważności. Kody są ważne przez okres wskazany w sekcji dedykowanej promocji w funkcjonalności Allegro Smart! Bonusy.
Tyle, że w tej sekcji nie mam takiej informacji, bo jeszcze nie dostałem kodu. Interesuje mnie ile on będzie ważny do wykorzystania po otrzymaniu. To jest istotne w świetle punktu:
Osoba, która na dzień wykorzystania Kodu ma aktywną subskrypcję “Disney+” może otrzymać Kod, jednak nie będzie mogła z niego skorzystać w sposób umożliwiający uzyskanie subskrypcji usługi Disney+ na okres 3 miesięcy.
Akurat mam Disney+ i teraz ten kod nie może być użyty. Potrzebuję wiedzieć jak długo mogę czekać z użyciem jak teraz kupię smart.
@digidoc, aktywacja kodu jest ograniczona czasowo. Informacja o ważności kodu pojawi się w zakładce Smart! Bonus przy bonusie Disney+ (Bonus ważny do dd.mm.rrrr). Dla każdego klienta czas naliczany jest indywidualnie, jednak nie jest to dłużej, niż 2 tygodnie. Kod jest zaszyty w linku, więc tylko po kliknięciu przycisku Aktywuj Disney+ aktywujesz usługę z 3 darmowymi miesiącami.