Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie mogę znaleźć strefę uczestnika żeby sprawdzić wyniki losowania w loterii allegro smart?
@dorist1 wszystkie informacje oraz strefa uczestnika loterii są dostępne tutaj 🙂
Listę Laureatów nagród głównych i nagród tygodniowych zostanie opublikowana najpóźniej 15.01.2024 r. na www.navagency.com/konkursy.
Informacje, owszem, są, ale "Strefy uczestnika" nie można znaleźć. W ogóle nie ma takiego elementu na całej stronie. Proszę o informację.
witam ja sie zgodziłem, zrobiłem zakupy za kilka tysięci zł a losów mam zero ? proszę sprawdzić nick meniu12
@meniu12 przykro mi, ale nie mogę tego sprawdzić, skontaktuj się proszę z organizatorem.
adres e-mail: help@navagency.com
numer tel.: 666 667 246 (infolinia otwarta od pon. - pt., w godzinach 9-17)
Dokładnie to samo!!! Zakupy zrobione za 2500 zł i zero losów! To jakaś ściema.
Gdzie wyrazić tą zgodę? Mam 4 losy i mam wyrazić zgodę tylko nigdzie nie mogę tego zrobić
@Client:101655283 czy widzisz prośbę o wyrażenie zgody na tej stronie? Dokładnie tutaj:
Ja miałam ponad dwadzieścia losów i rozumiem, że mogłamniczego nie wylosować ale wyniki powinny być jASNO OGŁOSZONE A TU ŻADNEJ WIADOMOŚCI, NAJMNIEJSZEJ INFORMACJI.
Dziękuję. Dołączyłem i wyraziłem zgodę, ale wtedy jeszcze nie dokonałem zakupu premiowanego losami i wyglądało to tak, jak na tym niższym screenie.
Korzystam z aplikacji w telefonie i też nigdzie nie mogę znaleźć strefy uczestnika. Chcę zapisać się do loterii, ale tylko odnosi mnie do zasad a nigdzie nie ma opcji zaznaczenia zgody. Proszę o pomoc
Niestety w ogóle nie mam takiej opcji… mam smarta i cały czas każe mi się zalogować (pomimo ze jestem zalogowana w aplikacji), a jak klikam w to okienko to wyskakuje mi znowu baner główny - z góry strony… i tak w kółko… nie przechodzi do tego logowania…
@karolina_kp1 spróbuj proszę najpierw zaktualizować swoją aplikację lub ją odinstalować i zainstalować ponownie.
Mimo szczerych chęci nie udało mi się znaleźć tej strefy, chociaż o losach informację otrzymałam. Proszę o podanie ścieżki dojścia czyli dokładnie gdzie kliknąć, żeby wejść. Pozdrawiam
@Trausia Czy na tej stronie nie widzisz Strefy Uczestnika i możliwości przystąpienia do loterii?
Co to za ściema? Dzis zrobione zakupy z ponad tysiąc złotych i brak jakichkolwiek losów!!!!
Brak informacji co z moimi losami?
Gdzie w aplikacji mogę to sprawdzić?
Wchodzę w to tylko z pulpitu głównego telefonu gdy przyjdzie powiadomienie. Serio tak to ukryliscie aby klient tego nie mógł znaleźć????
niestety na mojej stronie nie widnieje opcja "sprawdź opcje smart" tylko
nie mam "wyraź zgodę i dołącz do loterii"
@maria_jol Jeśli wcześniej nie dołączyłaś do loterii, powinnaś widzieć to:
Jakie informacje widzisz w części Strefa Uczestnika?
niestety "strefy uczestnika" nie mogę rozwinąć
widzę tylko:
0 ze 100
a gdzie mogę sprawdzić czy dołączyłam do loterii?