Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Poproszę o odblokowanie opcji „zwrot towaru”, ponieważ po ustaleniu z sprzedający, mogę skorzystać z 2 letniej gwarancji na produkt i ustaliliśmy, ze mam odesłać niedziałający głośnik jbl. Opcja Zwrot towaru była dostępna tylko 14 dni, a ja musze wygenerować etykietę zwrotna po upływie roku. Pozdrawiam serdecznie
@Client:48725250 niee ! , na zwrot konsumencki Masz 14 dni , a składasz reklamację , w takim przypadku sprzedawca ma obowiązek odebrać od Ciebie przedmiot , może podesłać kuriera lub przesłać Ci opłaconą etykietę do nadania , wybór należy do Ciebie .
@Client:48725250 możesz też uzupelniając @mdrogeria odeslać sam i ponieść koszt a fakturę / rachunek za odesłanie okazać sprzedawcy np wysyłając zdjęcie w dyskusji do zwrotu ci środków poniesionych na wskazane przez ciebie konto bankowe
Bardzo dziękuje!
Bardzo dziękuje!
OP pisze o gwarancji, a nie niezdolności z umową. Tu obowiązują zapisy z karty gwarancyjnej.
Gwarantem dla produktów marki JBL jest Support Sp. z o.o. Sp. k. w Katowicach. W celu skorzystania z gwarancji należy wypełnić formularz na stronie https://www.jbl.com.pl/reklamacja
Reklamowany przedmiot wysyłasz na adres
Audio Video Serwis
Ul. Bohaterów Monte Cassino 1
40-231 Katowice
tel.: 032 / 255-21-48
e-mail: info@jblserwis.pl
W przesyłce musi być formularz zgłoszenia, kopia dowodu zakupu i polska karta gwarancyjna. Wysyłasz na swój koszt, a serwis na podstawie dowodu zakupu usługi kurierskiej zwraca koszt wysyłki (paragon lub faktura, list przewozowy czy etykieta nie jest dowodem zapłaty określonej kwoty).
Jeżeli chcesz skorzystać z pośrednictwa sprzedawcy to wysyłasz na swój koszt. Nie jest on zwracany (gwarant pokrywa koszt wysyłki od ciebie do serwisu, a nie od ciebie do sprzedawcy).