Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem w smart. Dokonałam zwrotu z opcją darmowej dostawy, mimo to musiałam zapłacić. Gdzie mam ubiegać się o zwrot pieniędzy?
@Client:118261954 to że ty masz smart nie znaczy że sprzedawca miał smarta bys ty miał za darmo wysyłkę. Zaplaciłeś za platną więc nigdzie bo kasy nie odzyskasz. Smart ma warunki opisane w regulaminie który należało przeczytać
Czytałam dokładnie. Byla opcja darmowego zwrotu
Jaka była metoda dostawy i jaką wybrałaś metodę zwrotu?
Metoda dostawy była w smart-darmowa, zwrot również był darmowy w smart
@monika_0506 Dla każdej konkretnej metody dostawy w ramach SMART jest przypisana konkretna darmowa metoda zwrotu.
Jeśli wybierzesz inną metodę zwrotu niż ta która jest przypisana do wybranej metody dostawy SMART - nie będzie ona bezpłatna.
Dlatego pytam jak dokładnie nazywała się metoda dostawy którą wybrałaś.
Jak wejdziesz w szczegóły tego zakupu to jak nazywa się metoda dostawy widoczna tutaj:
@Client:118261954 Nigdzie, nikt Ci tego nie zwróci.
Jeśli faktycznie dostawa była w ramach SMART to zwrot też musi być darmowy.
Opcje są dwie - albo dostawa nie była w ramach SMART albo po prostu przy wyborze metody zwrotu wybrałaś metodę płatną zamiast bezpłatnej.
Jak wejdziesz w zakładkę MOJE ZAKUPY to czy przy tym zakupie widzisz przy metodzie dostawy takie oznaczenie jak poniżej?
@komis-bell albo zwrot na Chiny
@Client:118261954 niestety nie bo w regulaminie smarta masz darmowa dostawa i zwrot na terenie Polski / UE
Tak