Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,jestem z omanu,choc za pseudonimem abdul,rzeczywiscie wystepuje polak,czyli witam u siebie Was wszystkich.
jest maly problem,ale dotyczacy tutaj zaufania publicznego jak i zaufania w interesuie jakim jest dla Nas wielu Allegro.
Mianowicie bylem nie obecny online przez reszte ubieglego miesiaca,mam firme spolke z arabkiem
jest on jak kazdy bardzo podejrzliwy,ja nie mam wobec niego tajemnic biznesowych
Wczoraj wieczorem na jegotelefon znowu przyszedl sms Allegrp PayU potracilo 10 zl tj. 1.26 Oman Rijala za usluge ..
No to sie zaczelo ,dzwonienie,az walnalem sluchawka
Gdybym mogl,to bym zadzwonil do allegro **piiip**ow i wyciosal bym w "pysk" za ta bezczelnosc,aczkolwiek raz skorzystalem z uslugi Allegro Smart i niesubskrybowalem wcale tej opcji na kolejny miesiac.
!!Zadam zwrotu potraconej kwoty na konto z ktorgoj nie prawnie zostala pobrana!!
@Client:78397872 a regulamin czytałeś jak kupowałeś?
REGULAMIN USŁUGI „Allegro Smart!”
Punkt 4 podpunkt 7
W przypadku płatności kartą płatniczą, Nabywca upoważnia Allegro do automatycznego pobierania opłaty za Usługę z tej karty za kolejne analogiczne Okresy Rozliczeniowe, poprzez obciążenie rachunku Nabywcy kwotą opłaty za kolejny Okres Rozliczeniowy. Przy wyborze przez Nabywcę Okresu Rozliczeniowego, którego długość wynosi 1 miesiąc, zapłata za Usługę Allegro Smart! może być dokonana wyłącznie przy użyciu karty płatniczej (np. debetowej albo kredytowej).
Reklamacja
Punkt 7
Odstąpienie i rozwiązanie umowy
Punkt 8 i 9
@Client:78397872 Napisz tutaj; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1bba437d-af0e-404b-8a02-11af54caa0e5&subjectId=ef513a07-4... Allegro odda Ci pieniądze i zablokuje pobieranie opłat w przyszłości.
@Client:78397872 możesz użyć też zakładki Zrezygnuj z Allegro Smart