anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak odzyskać pieniądze za zakup opłacony wielokrotnie?

Szynszylforlife
#2 Obserwator#

Witam, mój problem polega na tym że podczas zakupu opłaciłem go 3razy czyli cena byla około 150zl ja zapłaciłem 350zl. Stalo sie tak ponieważ dostałem komunikat o płatności nie udanej i powtórzyłem ponownie dwukrotnie, po czym odpuściłem. Nastepnego porankapatrze a z konta bankowego sciągnieto wielokrotność. Próbowałem znaleść kontakt do Allegro żeby cała sytuacje wyjaśnić i bez żadnych efektów. Może ktos podpowie co moge w tej sytuacji zrobiś niby jakąś reklamacje wysłałem ale bez odzewu. a płatności dokonałem 24-02 i czas leci.prosze o wyjasnienie co moge zrobic. Pozdrawiam Sebastian.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Szynszylforlife czy to na pewno było na Allegro lub na koncie, z którego piszesz? Ostatnie zamówienie na tym koncie zostało zrobione 23 lutego. 
Co do zasady, o ile zamówienie zostało złożone na Allegro, dodatkowe płatności wracają w ciągu kilku dni na konto, z którego została wykonana płatność, czyli jeśli to było 24 lutego, środki już dawno powinny się "odbić" i wrócić na Twoje konto. 
Wyjątkiem jest tutaj przelew tradycyjny zlecany na poczcie lub w banku, wtedy środki trafiają na konto techniczne placówki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów