Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomylilem sie i odeslalem sprzedawcy nie to co powinienem.odpowiedzial ze mam zrobic przez allegro przelew i mi odeśle. Jak to uczynić???
Tzn co chcesz teraz zrobić? już wykorzystałeś darmowy zwrot, teraz musisz odesłać na własny koszt, a sprzedajacy odeśle Ci ale będzie chcial zapłaty.
Sprzedawca chce żebym zapłacił za odesłanie do mnie błędnie wysłanej przesyłki przez Allegro.nie wiem jak to zrobić.
Odeślij to co trzeba na własny koszt a do paczki dorzuć opłaconą etykietę powrotną dla tego co źle odesłałeś @marcinziem
@marcinziem możesz zrobić dopłatę dla tego sprzedającego w zakładce Moje zakupy, aby to zrobić znajdź właściwe zamówienie, następnie kliknij szczegóły zakupu i dalej "rozwiń szczegóły zakupu" i "dopłać".
Szukam i nie widzę opcji dopłać,możliwe?
@marcinziem Obecnie opcja dopłaty jest dostępna jedynie w wersji Allegro na przeglądarkę (desktop). Nie skorzystasz z niej w aplikacji Allegro.
Zaloguj się na swoje konto w przeglądarce, przejdź do zakładki Moje zakupy i przy odpowiednim zamówieniu kliknij [Szczegóły zakupu]. Na koniec wybierz Dopłać.