anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak to zrobić żeby kupić dwie rzeczy w łącznej cenie 40 zł w ramach Smart?

LeszekMok
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry 

Wylicytowałem produkt za 30 zł u sprzedawcy z allegro Smart chce dokupić jako kup teraz jeszcze jeden produkt tak żeby móc skorzystać ze smarta. Niestety nie mogę dodać do koszyka wylicytowane rzeczy. Jak to zrobić żeby kupić dwie rzeczy w łącznej cenie 40 zł w ramach Smart. Jak biorę kup teraz można zapłacić ale za ta jedna rzecz odrazu z kosztami przesyłki. Kto pomoże? 😉

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@LeszekMok kup w kup teraz i nie kończ płatności potem wejdź na listę zakupów, zaznacz obydwie aukcję i opłać ponownie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:79577720
#14 Krzewiciel#

Produkty z licytacji pojawią się w zakładce moje zakupy. Produkty z kup teraz pojawią się w koszyku allegro- trzeba je przenieść do zakładki moje zakupy w następujący sposób: wypełnić formularz dostawy, wybrać opcję wysyłki i płatności (np. przelew) i przerwać płatność (nie opłacać). Wtedy produkt zniknie z koszyka i pojawi się w zakładce moje zakupy.
W zakładce moje zakupy wystarczy zaznaczyć wszystkie produkty, na dole pojawi się zielony pasek- po naciśnięciu na niego można dokończyć transakcję dla wszystkich produktów.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LeszekMok Kup teraz, ale po przekierowaniu do banku nie płać. Potem wejdź w Kupione, anuluj rozpoczętą płatność, zaznacz po lewej stronie przedmioty z licytacji i z Kup teraz, po czym na samym dole kliknij Płacę.

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Screenshot_2020-11-17 Odp Zakupy smart się nie sumują .png

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Nie widać tego postu moderatorki 🙂

oznacz moderatorów