Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem spodoba zarządzająca pakietem smart, dodałam osoby do rodziny, a one nadal nie widzą pakietu smart na swoich kontach.
@Client:91812719, czy Ci użytkownicy otrzymali i zaakceptowali nasze zaproszenie mejlowe "Zaproszenie: dołącz do konta rodzinnego"? Po wybraniu przycisku "dołącz do rodziny" zakładka Allegro Family powinna być dla nich widoczna w zakładce Moje konto.
Jeśli tak, powinni w konkretnej ofercie móc poprosić o zakup:
Członkowie grupy rodzinnej mogą zamawiać z darmową dostawą i zwracać przedmioty bez ponoszenia dodatkowych kosztów, jeśli masz Allegro Smart! lub uczestniczysz w promocji Smart! na Start (uwaga: nie dotyczy Allegro Smart Student).
Jedną grupę rodzinną może tworzyć aż 10 użytkowników – każdy z nich musi mieć osobne konto zwykłe lub konto Junior na Allegro. Nie ma wymogu pokrewieństwa rodzinnego – organizator może dodać do swojego Allegro Smart! Family również np. przyjaciół, kolegów z pracy itp.
Warto również podkreślić, że łącząc konta, zachowujecie pełną prywatność. Członkowie grupy rodzinnej nie mają dostępu do historii zakupów czy wyszukiwania na połączonych kontach.
Regulamin programu znajdziecie tutaj: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-programu-dziel-allegro-smart-z-bliskimi-AgMXbxaKZiR
powinniście pomyśleć o jakimś ulepszeniu, gdyż np w moim przypadku, część rodziny chciała zrobić niespodziankę innemu członkowi, a musi prosić o zakup.. to trochę absurdalne 😉
@paratruper Uczestnicy grupy rodzinnej nie muszą każdorazowo wysyłać próśb. Mogą samodzielnie zrobić zakupy i wtedy skorzystać z darmowej dostawy. 🙂
Moja żona przedłużyła Allegro smart na kolejny rok. Mimo tego, że jestem w rodzinie (próbowaliśmy tez usunąć i dodać członka raz jeszcze) u mnie smart jest nie aktywny. Nalicza mi opłaty za dostawy z komunikatem, że mogę być smart jeśli wykupie pakiet.
No i miałeś w swoim smarcie wielki baner z informacją, że program wygasa. Obydwoje mieliście też maile z informacjami od dawna rozsyłane. Od 4go lipca nie ma dzielenia smartem. Wyjątkiem są tylko konta, które do któregoś tam października wykupywały roczny smart, te maja do końca.
musiała przedłużyć przed 22 listopada 2022 byś ty miał jeszcze możliwość korzystać przez rok
Ja tez tak mam. nie mogę korzystac z zakupów na smart