Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Do dzisiaj mam allegro smart i mam 450zł jak ma kupić dany produkt za te oszczędności?
@AnnaSala Nie są to oszczędności, które możesz wykorzystać. Podajemy sumę kosztów przesyłek, których nie musiałaś opłacać podczas zakupów z Allegro Smart!
Ok może źle napisałam i tylko tyle że pokazuje mi ile oszczędziłam
Dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
AnnaSala taaa... ,,Podajemy sumę kosztów przesyłek, których nie musiałaś opłacać podczas zakupów z Allegro Smart!,, ,..... ale zapłaciłaś w cenie towaru . 🙂 🤣
Jeżeli chodzi o tzw oszczędności z tytułu dostawy Smart to jest taki banał"propagandowy" nic nie możesz sobie wypłacić.😂
@dorociara28 Cześć 🙂 Właśnie tę sumę zgromadziłaś dzięki Allegro Smart! Nie wydałaś tych pieniędzy na dostawę, tylko zostały one w Twoim portfelu. To jest dla Ciebie informacja, ile środków udało Ci się zaoszczędzić. Tej sumy nie da się wykorzystać.
Proszę mi to przelać na konto. Trochę dołożę i kupię ajfona 😂
@komis-bell A odsetki? Zapomniałeś o odsetkach 🤣
Jak z odsetkami to nie będę musiał nic dokładać. Ale ajfona to kupię chyba gdzieś normalnie w sklepie bo na Allegro to strach bo jeszcze się okaże, że jest z PLUSA.
@komis-bell Nie bój się; kup na Allegro: PLAKAT PREZENT IPHONE AJFON ANDRZEJ MLECZKO 10996480812 - Sklepy, Opinie, Ceny w Allegro.pl
Mam taki kubek 😁
@ko_alka ... zostały one w Twoim portfelu ... Tej sumy nie da się wykorzystać.
To mają zostać w w moim portfelu na zawsze? Czyli to nie moje oszczędności.
Czy da się wypłacić pieniądze za oszczedzone ze smarta czy można coś kupić na allegro zato
@Adzio35 masz je na swoim koncie bo nie płaciłeś za przesyłki .
@Adzio35 Pomarzyć dobra rzecz.
To jest tylko taka reklama Smarta, te środki nie są do wypłacenia.😋
😎👍