Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
zakupiłem wędkę z wysyłką do zielonego paczkomatu allegro okazało się że przesyłka się nie mieści operator odesłał ja do nadawcy jak zmienić formę dostawy by paczka dotarła do mnie
Musisz wybrać dostawcę (kuriera) który dostarczy tę przesyłkę w takich gabarytach jak jest.
@misiek3333 Ty jako kupujący nie zmienisz możesz tylko zrezygnować z zakupu , obowiązkiem sprzedawcy jest dostarczenie klientowi towaru jak to zrobi kwestia dogadania między Wami .
@misiek3333 Ale jak to że sprzedający wysłał do Paczkomatu skoro nie zgadzają się gabaryty? odstąp od umowy zakupu, sprzedający odda Ci środki a ty kup z kurierem, możesz także skontaktować się ze sprzedającym i wszystko wyjaśnić.
Sprzedający umożliwił taką formę wysyłki wiec myślałem że taka możliwość istnieje nie sprawdzałem tego paczkomatu uznałem że skoro jest taka możliwść to iest box o odpowiednich wymiarach Co ciekawe w moich zakupah jest że packa odebrana ale nigdzie nie jest napisane że przez nadawcę . Na moim koncie widać ze paczka doręczona