Dobry wieczór,
czy jest możliwość sprawdzenia czy kod działa? Poza zakupie SMART zalogowałam się na Disney podałam dane karty.Teraz Disney znowu prosi mnie o wybranie pakietu i dane karty bez obciążenia jak do tej pory 😉 Niestety nie pamiętam czy gdzieś podawałam nr kodu 🤦♀️
@winiczka co dokładnie masz na myśli? Czy otrzymałaś powiadomienie o promocji z Disney+?
Jeśli Twoje konto zaliczało się do promocji i spełniłaś warunki, przed zakończeniem promocji - to zobaczysz opcję "Aktywuj Disney+", w zakładce Smart! Bonusy.
Otrzymałam powiadomienie o promocji i aktywowałam bonus - założyłam konto na Disney, podpielam kartę ale nie jestem przekonana czy wszystko jest w porządku. Jak próbuje sie zalogować to prosi o wybranie subskrypcji i danych z kart ect. Czyli tak jakby nie miała aktywne konta. Stąd moje pytanie czy jest możliwość zeby sprawdzić czy mój bon zostal wykorzystany?
Nie mamy kompetencji udzielać informacji o działanie platformy Disney+. Warto z tym pytaniem uderzyć do administratora platformy - również czy bon został wykorzystany.