Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Wy poważnie likwidujecie szybkie przelewy na allegro zmusząjąc ludzi do podpięcia kart, używania blika, używania elektronicznych portmonetek czy założenia nowego konta tylko po to by móc sprawnie realizować zakupy ?
Powaga ? Co za ..... robił badania pokazujące "znikome użycie" tej formy płatności ?
I nie piszcie mi że mogę zrobić zwykły przelew - wtedy nie obejmuje mnie program ochrony kupujących a na zaksięgowanie wpłaty w skrajnych sytuacjach będę czekał kilka dni.
Proszę o odpowiedź przedawiciela Allegro.
Dziękuję,
I nie piszcie mi że mogę zrobić zwykły przelew - wtedy nie obejmuje mnie program ochrony kupujących a skąd taka informacja?
Ok. Zapędziłem się z tym punktem - nie ma zastosowania.
Pytanie o rezygnację z PayU i "znikome" użycie nie przedstawiając żadnego alternatywnego partnera typu Przelewy24 podtrzymuję.
Przecież są inne formy płatności nie tylko PayU Express
Blik
Allegro Pay
Karta
Portmonetki
Allegro Cash
Zwykły przelew
Tylko ja mam problem z tym, że szybkie przelewy wylatują z oferty ? Naprawdę aż tak są niepopularne ? Można zobaczyć jakieś statystyki metod płatności ?
Wg mnie to ma "zachęcić" ludzi do zakładania kont w ramach Allegro Cash, ale z pewnością to tylko moje urojenie.
Proszę o odpowiedź przedstawiciela Allegro. Dziękuję.
Jak mnie zmuszą za mocno to zacznę kupować gdzie indziej, niech się wa..
Widzę że macie wielki problem z płatnościami z tej metody płatności PayU Express niewielu korzystało , bardzo dobrze że została usunięta.
Powinny pojawiać się tylko 4 opcje płatności
-blik
-karta płatniczą
-allego pay
-przelew tradycyjny
Dysponujesz oficjalnymi danymi dot. wykorzystania poszczególnych metod czy tak sobie piszesz żeby punkty nabić?
Proszę o wypowiedź przedstawiciela Allegro.
@marcinszmid rezygnujemy tylko z usługi PayU Express (która umozliwa płatność bez logowania do banku i przepisywania haseł SMS), płatność przelewem wciąż będzie dostępna, kilka dni może księgować się płatność przelewem tradycyjnym, zwykłe przelewy przechodzą szybciej.
Dziękuję bardzo za wyjaśnienie 🙂 Miłego weekendu.
Allegro, kolejny Wasz durny pomysł. Zaraz o zlikwidowaniu rozłączania ofert. Widać zatrudniliście jakiegoś geniusza, który koniecznie z dobrego chce zrobić "lepsze"
@pollytaglia a korzystałeś z tej usługi ?