Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry czekam na dzień dodatkowe losy wyświetla mi że w ciągu czterech dni mają się pojawić jutro mija termin zakupu jest z 29 września. Sprawdzam cały czas jest 0 w regulaminie nie mogłam znaleźć odpowiedzi
Do tej pory nie dostałam z 29 września dostałam wiadomość że pracują nad tym i się skontaktują. Pragnę zaznaczyć że ja nie jedna mam ten problem
Zgubiłam kod karty podarunkowej wygranej w smart, prawdopodobnie wywaliłam ze spamem.Gdzie mogę napisać prośbę o powtórne jego wysłanie?
@kura_nioska czy możesz doprecyzować w ramach jakiej promocji otrzymałaś kartę? Karty dodane na koncie Allegro są na nim zapisane, możesz je sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/zobacz/kupony
Wysłaliśmy Ci mailem kod Twojej Karty podarunkowej 25 zł, wygranej w Loterii Smart!4 dni temu
Taka informacja jest pod moim dzwonkiem na koncie 4 dni temu. wygrałam w loterii za zakupy / losy/ . Ostatnio maile od Allegro wpadają do spamu i pewnie nie zauważyłam przed ich usunięciem.
Witam,
już kilka razy mi się zdążyło, że dostając losy natychmiastowe za zakupy powyżej 100zł i je wykorzystując w loterii dostałem kolejne losy natychmiastowe, ale tych już nigdzie nie ma do wykorzystania?
Loteria Allegro Smart 2025 - to tutaj znajdziesz wszystkie odpowiedzi na pytania związane z Loterią Allegro Smart 2025.
"W razie pytań i reklamacji związanych z Loterią, skontaktuj się z Organizatorem: adres e-mail: allegro@grzegrzolka.com, nr telefonu: +48 (22) 122 18 12 (infolinia otwarta od pn. do czw. w godz. 10-16 i w piątki w godz. 10-14)".
Zapoznaj się z Regulaminem Loterii Smart!
Oczywiście jeśli nie znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania to służymy pomocą!
Dziękuję za odpowiedź, skorzystałam z maila i napisałam do nich.
Za zakup mam do odebrania 4 losy, ale gdzie?
Aby mieć dostęp do swoich Losów, najpierw musisz zarejestrować się w Loterii i wyrazić zgodę na udział. Następnie zyskasz dostęp do swoich Losów w tej zakładce.
Gdzie znajduje się lista laureatów z Nagrodami Tygodniowymi z dnia 9 i 16 października? Czy jest jakaś strona (wykaz z loginami) czy odbywa się to wszystko nieoficjalnie?
Powyżej napisałem, że tutaj znajdziesz wszystkie odpowiedzi na pytania związane z Loterią Allegro Smart 2025.
Przepraszam, ale nie ma nic na tej stronie o laureatach dot. Nagród Tygodniowych z 9 i 16.10. Jest tylko wzmianka o laureatach ale zeszłorocznych. Stąd moje pytanie czy takie wyniki są oficjalne dostępne dla wszystkich (np. strona z podanymi loginami użytkowników którzy wygrali w danym dniu) czy też odbywa się to nieoficjalne (czyli tylko wygrany dowiaduje się, że wygrał od Allegro). Zazwyczaj przy takich rodzajach konkursach laureaci są "gdzieś ogólnie" dostępni do wglądu. Z góry dziekuję za odpowiedź jeśli ktoś coś wie. Pozdrawiam.
@empress_melka odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się w art. 7 regulaminu loterii:
"7 SPOSÓB WYŁONIENIA LAUREATÓW NAGRÓD TYGODNIOWYCH I GŁÓWNYCH":
Oprócz losowania Godzin dla Nagród Natychmiastowych, Organizator przewiduje 1 losowanie Nagród Głównych i 6 losowań Nagród Tygodniowych. Wszystkie te losowania odbędą się w biurze Organizatora przy ul. Wrzesińskiej 12/37 w Warszawie.
Losowanie Nagród Głównych odbędzie się 2 grudnia 2025 r z puli Szans przyznanych od 29.09.2025 r. do 12.11.2025 r. W tym losowaniu zostaną wyłonieni:
a. Jeden Laureat Nagrody Głównej I stopnia oraz jeden przypisany do niego Laureat Rezerwowy;
b. 25 Laureatów Nagrody Głównej II stopnia oraz 25 przypisanych do nich Laureatów Rezerwowych;
c. 25 Laureatów Nagrody Głównej III stopnia oraz 25 przypisanych do nich Laureatów Rezerwowych."
Gdzie znajduje się lista laureatów z Nagrodami Tygodniowymi z dnia 9 i 16 października? Czy jest jakaś strona (wykaz z loginami użytkowników) czy odbywa się to wszystko nieoficjalnie?