anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Loteria smart

JuCzeKo
#1 Nowicjusz

Witam, dlaczego przy zbieraniu losów na początku musiałem zdobyć 30 losów żeby wziąć udział w losowaniu głównym, teraz mam 30 i potrzebuje niby 61. Co losy dodatkowe otrzymam poprzeczka się podnosi? O co tu chodzi? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @JuCzeKo. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DJBojo
#9 Pomysłodawca

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Jeśli za zakup otrzymałem losy i od razu zagram tymi losami o nagrodę natychmiastową to te losy już nie biorą udziału w losowaniu o nagrody tygodniowe/główne? Czy losy trzeba "trzymać", żeby brać udział w losowaniach o tygodniowe i główne nagrody?

oznacz moderatorów

Sa_nova

Cześć, @DJBojo! Nawet jeżeli nie uda Ci się wygrać nagród natychmiastowych, to losy nadal biorą udział w losowaniu tygodniowym i do nagrody głównej. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova

@JuCzeKo możesz proszę doprcyzować, gdzie widzisz informację o wymaganych losach? Nie mamy limitu, który należałoby spełnić, aby wziąć udział w losowaniu. W strefie użytkownika wyświetlamy zebrane losy, na nagody główne oraz tygodniowe. 

Pomocne będzie przesłanie zrzutu całego ekranu, z widocznym wymaganym limitem głosów do wzięcia udziału w losowaniu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów