Dzień dobry, chce zamówić > 15 sztuk produktu, konkretnie karmy saszetki po 3.68 zł/sztuka. Jak na złość, mogę mieć maksymalnie 15 sztuk produktu w koszyku. Niezależnie od aukcji. Nie mogę w ten sposób zrealizować mojego przywileju wynikającego z Allegro Smart tj. darmowej dostawy przez kuriera od danej kwoty. Nie interesuje mnie paczkomat/żabka itp. Karma i tak zejdzie, więc chce jej więcej i przy okazji mieć pod drzwi. Czy możecie państwo zmienić mi ten limit? Wyskakuje komunikat, że mam na koncie taki limit lub to jest maksymalny stan magazynowy, w co nie wierzę bo to jest na każdej aukcji, więc raczej wierzę w ten limit na koncie.
@Niree_ czy możesz pokazać nam ofertę, o którą chodzi?
@Niree_ nie możesz kupić więcej, bo sprzedawca, który oferuje ten produkt w tej konkretnej ofercie po prostu nie ma więcej sztuk na stanie. Nie jest to żadna blokada ani limit z naszej strony.
dbamyopupila_pl oraz zooroom_pl też mają tylko 15? Jakie jest prawdopodobieństwo że wszystkie 3 oferty, 3 różnych sprzedawców będą miały 15 szt. produktu na stanie.
@Niree_ podasz mi konkretne linki do tych ofert? Ze zrzutu, który pokazałeś udało mi się znaleźć wyłącznie tę: https://allegro.pl/produkt/naturo-grain-gluten-free-saszetka-dla-psa-indyk-w-sosie-100g-64e5f409-a15...
@Niree_ Ponownie proszę o podanie linków do ofert lub numerów ofert.