Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak odzyskać obszerności na Smart?
Pomyśl trochę. System po prostu wylicza ile wydałbyś na dostawy nie mając Smarta. Nie dość, że nie płacisz za wysyłkę to chciałbyś jeszcze dostać kilka stówek ekstra 😂
Tak jak napisał LEW433 jak będziesz miał jakiś sposób na to , to napisz na forum jak to zrobić, bo ja mam całkiem sporą sumę a dodatkowa gotówka by się przydała.
ale ten system to źle liczy coś, po zakupieniu smarta okienko z ilością pieniędzy jakie mogę zaoszczędzić ze smartem zamieniło się w okienko ile pieniędzy oszczędzam dzięki smart i licznik pieniędzy w obu przypadkach miał identyczną wartość...
bez komentarza 🙂
Dobre, coraz lepiej, jak znajdziesz sposób to daj znać, mam zdecydowanie więcej, także przydałby mi się.🤣
@sztamunek1 Obszerność na Smacie jest nie do odzyskania. Każda nastęna dostawa zwiększa "obszerność' smarta
@sztamunek1
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/bezp%C5%82atne-zwroty-w-smart-kt...
Trzeba poprosić o zamianę na punkty PayBack ;). Będą 4, a że nie wypłacają poniżej 10, to wtedy są w całości kasowane.