anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mimo Allegro smart, produktów smart w koszyku powyżej 45zl, nadal platna dostawa

Client:93268155
#7 Wielbiciel#

Witam,  mam w koszyku same produkty,  z oznaczeniem Smart. Posiadam Allegro Smart, więc jeśli mam produkty powyżej 45zł, dostawa do punktu odbioru,  powinna być darmowa. Niestety to nie pierwszy raz, gdy pokazuje mi, że muszę dołożyć,  do koszyka aby mieć dostawę darmową kurierem, czyli do 65zł. Do punktu odbioru,  nadal pokazuje opłatę. 

Sprzedający ma wszystkie produkty oznaczone Smart, więc nie powinno być, takiego problemu.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:93268155 a podaj jakieś przykładowa ofertę?

oznacz moderatorów

maximpreza
#11 Animator#

Może być tak , że w całym Twoim koszyku znalazł się jeden przedmiot , który nie wchodzi do paczkomatu , bo gabaryt jest większy . 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:93268155 Nie, nic nie oznacza tam są warunki, np sprzedający ustala dostawy i mogą być różne dla poszczególnych ofert a wówczas nie ma Smarta itd, poczytaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:93268155 Dostawa Smart od 45 zł jest do punktów oraz automatów, minimalna kwota zamówienia dla darmowej dostawy kurierem to 65 zł, więc wszystko się zgadza. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A nie zrobiłaś czasem takiego czegoś? Nie wiem jak to na apce wygląda ale pewnie mylnie...  Parę razy też zdarzyło mi się spojrzeć na koszt wysyłki i koszt razem i musiałam podumać czemu nie za darmo xD Pośpiech. 

Screenshot_40.png

oznacz moderatorów