Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Minal termin zwrotu. Ale i tak chcialem odeslac towar na moj koszt. Jak to zrobic z allegroOne?
Tak, slabo to napisał ustawodawca. Co mu tam po głowie chodziło w tych restauracjach sejmowych?:) mógł napisać że łącznie nie może przekroczyć 28 dni, a tak zamieszał z 14 dniowymi terminami, które mogą na siebie nachodzić. Po co? Ah, za dużo żądam: logiki w przpisach;)
Korzystanie chyba ustawowo też jest niezdefiniowane, gdyż oczywiscie ja nie podłączyłem tego urządzenia i nie korzystam fizycznie, ale być może interpretacja jest taka, że mam możliwość korzystania i za to już można też naliczyć. Kiepskie przepisy,kiepscy urzędnicy,kiepscy adwokaci i kiepskie sądy. To cały obraz tego jak obywatel zderza się z interpretacja ustaw.
Dzięki za wyjaśnienia. Moim celem było dowiedzenie się jak wyslac przez allegroone,a nie kwestia reklamacji. Dowedzialem się tutaj, że allegro ma na to wywalone jak vos przekracza 14 dni i tyle. I nie można zapłacić i wysłać, bo nie.:)
@RRRRRR Zaszło nieporozumienie, jeżeli masz już wypełniony formularz zwrotu do zamówienia - to możemy wygenerować dla Ciebie nowy kod zwrotu. Jeżeli wciąż będziesz chciał odesłać towar, to nowy kod znajdziesz w szczegółach zamówienia w zakładce Moje zakupy. 😊
Nie wiem jakie nieporozumienie? Skorzystałem z porady od Allegeo i wysłałem przez Inpost. Okazuje się że tam można! Wzorem samego allegro polecam zatem wszystkimn paczkomaty Inpost, a nie allegroone.