anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Možnost doručení Allegra Vyzvednutí na místě pro kupujícího s ČR a českou adresou.

Client:85611036
#7 Wielbiciel#

Mám bydliště v ČR blízko hranic s Polskem a rád bych vyzvedával zásilky v Polsku na polské poště. Pokud mám českou adresu, tak nemám při dodání a platbě možnost výběru doručení na místě. Můžete mi poradit? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:85611036 Není možné objednat doručení na místo Polské pošty, pokud je vaše adresa v České republice. Zkuste použít schránku na balíky nebo způsob doručení do zahraničí (DPD).

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rád bych tedy zvolil Allegro InPost, ale pokud mám českou adresu, tak se mi tato možnost při dodání a platbě neukáže jenom DPD do ČR.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Na doručení přes inPost je třeba polské tel.číslo u kterého je třeba při registraci u pol. operátora registrace, kde je zapotřebí polská adresa, takže je to slepá ulička. Nechápu proč to dříve nebyl problém a nyní je tam pro lidi bydlící v pohraniční , kteří jezdí rádi nakupovat do Polska takový problém si tam vyzvednout zásilku. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:85611036 Tak, jak zasugerowała wyżej @ko_alka, najlepiej skorzystać z dostawy obsługiwanej przez DPD.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów