Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Myślę ze opisywanje jest zbedne... Pomimo użytych monet, kwota jest taka jak pierwotnie. Zaznacze że wcześniej nie było problemów.
Obrazka nie widzimy, więc opisywanie nie jest zbędne, możesz zawsze dopytać w czym problem: @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:33487584 Opisywanie jest niezbędne, ponieważ obrazki które tu wklejasz, widzisz tylko Ty, inni ich nie widzą przed zatwierdzeniem przez moderację. Monety nie obniżyły ceny towaru?
@Client:33487584, weryfikuję tę sprawę. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
Kupiłem karme dla psa za 89, uzylem 10 monet i tak musiałem zapłacić te 89... Przeglądając moje zakupy jest pewna anomalia... Jest suma, pod spodem znizka a na samym dole kwota ta sama co na wstępie.... . Nie chce robić żadnych problemów lecz może to jakiś błąd w systemie?
@mr_oma , jak weryfikacja sprawy ^^ .
Nie dot. tematu.. moge usuwac założone tematy?sprawdzalem i nie widze takiej funkcji.
@Client:33487584, Kupon zadziałał, ale w stosunku do całego zamówienia. 🙂 16.07.2021 r. miałaś w koszyku dwie oferty od dwóch Sprzedających. Za to zamówienie zapłaciłabyś 106,48 zł, ale ponieważ użyłaś kuponu na 10 zł to zapłaciłaś łącznie 96,48 zł. 🙂