Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Korzystam ze Smart i kupiłem 2 przedmioty po 40zł z darmową przesyłką. Zwróciłem jeden przedmiot i sprzedawca po zwrocie naliczył mi 10 zł opłaty za pierwszy transport czyli zwrotu dostałem 30zł.
Jak to jest z tymi zwrotami w przypadku Smart? Czy takie działanie jest poprawne?
@toolpusher a nie kupiłeś przypadkiem 2 sztuk żeby mieć darmową wysyłkę 😄 pamiętaj że sprzedawca płaci za wysyłki w smarcie 😞
Myslisz, że zamiar coś zmienia w tej kwestii? Poza tym ja za Smart też płacę. Skoro są darmowe przesyłki i darmowe zwroty to za co jest naliczone 10zł? Jak zwracam całość to nie płacę a jak część to już tak? To chyba nielogiczne.
@toolpusher Jeżeli zakup był ze Smartem to bez znaczenia czy zwracasz całość czy cześć to zwrot masz darmowy, sprzedający nie ma prawa niczego Ci potrącać, Otwórz dyskusję a zwróci: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@toolpusher nie podałeś numeru zamówienia, więc nie mogę sprawdzić tego dokładnie, ale jeśli rzeczywiście sprzedający pobrał 10 zł za zwracany przedmiot w ramach Smart! który kosztował 40 zł, to nie powinien tak zrobić i możesz założyć dysksuję (przycisk "zgłoś problem z zakupem").
Tak o to mi chodziło. Dziękuję.