anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie konta

Client:103972600
#7 Wielbiciel

Jakiś śmieszny sprzedawca zgłosił moje konto jako fejk bo zamówiłam towar za pobraniem,  w reakcji na blokadę wysłałam dane wskazane przez Allegro do zdjęcia blokady i pomimo licznych e-maili z mojej strony nikt nic z tym nie robi może ktoś tu z modów jest kto zechce pomoc lub zająć się sprawą 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103972600 z tego co widzę otrzymałaś informację w tej sprawie w korespondencji 175597519535227157. Dział bezpieczeństwa weryfikuje konto i dane na nim podane, jeżeli nie przeszłaś pozytywnej weryfikacji konto nie zostanie odblokowane. Jako moderatorzy nie mamy wpływu na proces weryfikacji. Wszystkie informację o koniecznych krokach zostały podane w korespondencji, 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:103972600
#7 Wielbiciel

Od 6 dni dziś pierwszy raz odezwała się Oliwia napisała że dostali tylko jedną stronę D.O. i poprosiła o obie strony. Tak też zrobiłam wysłałam ponownie obie strony. Teraz pytanie ile mam czekać na odblokowanie bo w między czasie reklamowałam produkt czego efektem jest wniosek o zwrot pieniędzy z ochrony kupujących a nie mogę tego zrobić bo na moim koncie jest blokada 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103972600 Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Czas oczekiwania zależy od liczby zgłoszeń, jaka do nas trafiła. Zapewniam, że zespół dokłada wszelkich starań, aby jak najszybciej udzielać odpowiedzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów