anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie konta

Client:103972600
#7 Wielbiciel

Jakiś śmieszny sprzedawca zgłosił moje konto jako fejk bo zamówiłam towar za pobraniem,  w reakcji na blokadę wysłałam dane wskazane przez Allegro do zdjęcia blokady i pomimo licznych e-maili z mojej strony nikt nic z tym nie robi może ktoś tu z modów jest kto zechce pomoc lub zająć się sprawą 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103972600 z tego co widzę otrzymałaś informację w tej sprawie w korespondencji 175597519535227157. Dział bezpieczeństwa weryfikuje konto i dane na nim podane, jeżeli nie przeszłaś pozytywnej weryfikacji konto nie zostanie odblokowane. Jako moderatorzy nie mamy wpływu na proces weryfikacji. Wszystkie informację o koniecznych krokach zostały podane w korespondencji, 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:103972600
#7 Wielbiciel

Od 6 dni dziś pierwszy raz odezwała się Oliwia napisała że dostali tylko jedną stronę D.O. i poprosiła o obie strony. Tak też zrobiłam wysłałam ponownie obie strony. Teraz pytanie ile mam czekać na odblokowanie bo w między czasie reklamowałam produkt czego efektem jest wniosek o zwrot pieniędzy z ochrony kupujących a nie mogę tego zrobić bo na moim koncie jest blokada 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103972600 Przykro mi, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Czas oczekiwania zależy od liczby zgłoszeń, jaka do nas trafiła. Zapewniam, że zespół dokłada wszelkich starań, aby jak najszybciej udzielać odpowiedzi. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów